Over ons

Dancetrendstop30 helpt jou om de beste nieuwe muziek te vinden op je eigen pc! Ben jij altijd op zoek naar de laaste nieuwe dance muziek, zijn grote djs en elektronische beats ook jou ding? Dan is dancetrendstop30.nl het netwerk voor jou!

Ontdek nieuwe muziek

Nieuwe muziek kun je gemakkelijk ontdekken op het internet, sterker nog er is zoveel aanbod dat als je niet op de goede plek bent, je verstrooid raakt in alle muziek die er aangeboden wordt. Geen paniek! Dancetrendstop30.nl wijst je de weg in dit grote netwerk van nieuwe muziek. Snel zul je alle beste nieuwe tracks vinden!

Ontdek nieuwe trends

Net zoals mode, voeding en technologie is muziek continue in beweging. Waar gaat de muziek naartoe, wat is het volgende nieuwe trend? Dat kun je zien aankomen? Hoe? Dat leren wij je natuurlijk! Leer welke tools je nodig hebt om de laatste nieuwe dance trends te ontdekken, vanaf dan blijf je altijd vooruit lopen op de laatste nieuwe trends.

Online muziek kopen

De tijd dat we naar een platenwinkel gingen om singletjes te halen is al lang geleden. Tegenwoordig zijn we online en doen daar ook onze aankopen. Nieuwe muziek is daardoor beter beschikbaar dan ooit tevoren. Bij dancetrendstop30.nl leer je welke shops er toe doen en hoe je het makkelijkste zoekt naar nieuwe muziek!

Legendarische optredens terugluisteren

Grote dj's lopen altijd voor op de nieuwste muziek trends, simpelweg omdat zij de nieuwe platen al lang voor de release hebben. Het loont daarom om te checken wat de wereldtop op dit moment draait! Ontdek waar je de meest legendarische optredens kunt terugluisteren, zodat jij de allerlaatste tracks in je bezit krijgt.

Geschiedenis

De dancemuziek zoals we die nu kennen is niet zomaar ontstaan, maar heeft een rijke geschiedenis voor zich liggen. We vertellen alles over deze ontwikkelingen, steeds voegen we een nieuw artikel toe met daarin een element uit de geschiedenis van de dance muziek!