Digitally imported

Digitally imported

Digitally imported is een freemium platform dat muziekstreaming op een andere wijze aanbied dan dat bijvoorbeeld Spotify en Google Music dat doen. In plaats van losse tracks te kiezen kies je bij digitally imported shows of podcasts. Je krijgt dus steeds ongeveer een uur muziek van een show artiest van je keuze. Zo kom je steeds voor een andere playlist en muziekkeuze te staan en ontdek je automatisch nieuwe muziektracks!

My tracks

Als je een track hoort die je leuk vind, kun je op Like drukken en daarmee komt deze bij My Tracks te staan deze kun je vervolgens gemakkelijk terugluisteren. Het is ook mogelijk om de track vervolgens te kopen en op die manier dus nieuwe binnen te halen.

Het is dus eigenlijk alsof je op een groot festival staat en de kans hebt om tracks direct te kopen. zo ben je altijd bij met de beste nieuwe tracks, of koop je de klassiekers die nu nog steeds hot zijn!

Premium

Het gebruiken van Digitally imported is gratis. Er is echter een mogelijkheid om het te gebruiken als premium user. Hierdoor heb je een aantal voordelen:


 

Terug naar overzicht