Podcast

Podcast

Ben je op zoek naar de laaste nieuwe mzuiek? Dan biedt een podcast waarschijnlijk een goede oplossing! De Podcast bestaat al sinds 2004 en heeft sinds die tijd een enorme populairiteit opgebouwd. Met een podcast krijg je gemakkelijk de laaste nieuwe muziek op jou device, zoals een iPod, telefoon of andere mediaspeler. Hierdoor blijf je probleemloos op de hoogte van de laatste nieuwe tracks.

Subscribe

Je hebt de mogelijkheid om jezelf te abonneren/subscriben op een podcast, hierna zul je de podcast automatisch op je mediaspeler ontvangen. Je hoeft dus nooit meer te zoeken, maar hebt de nieuwste versie automatisch op je mediaspeler staan. Je kunt dan zorgeloos luisten naar de laatste nieuwe muziek van bijvoorbeeld Tiësto, Hardwell en Armin van Buuren. Als je je aanmeld op een handjevol podcasts heb je voor je het weet meer muziek dan je kunt luisteren!

Dancetrends in podcast

Op een paar classics na draaien dj's in hun podcast vaak de laaste nieuwe muziek. Dat wil zeggen dat jij moeiteloos op de hoogte kunt blijven van deze laatste nieuwe tracks. Als je zoveel naar tracks luistert is het erg gemakkelijk om de dancetrends te onderscheiden. In 2015 was er bijvoorbeeld een belangrijke overgang, waarinn de big room house overging in andere stijlen, zoals Future house en tropical house!

Populaire podcasts

Podcasts zijn al jaren lang een veel gebruikte tool door duizenden mensen! Het is dan ook niet voor niets dat hier meer en minder populaire in onderscheiden kunnen worden. Om je opweg te helpen in de wereld van de podcasts hebben we een aantal populaire voor je op een rij gezet. Je kunt je dan meteen abonneren en voortaan op de hoogte blijven van de laatste nieuwe muziek! Heb jij de dance trends al ontdekt?

Terug naar overzicht