Optredens terugluisteren

Optredens terugluisteren

Over de hele wereld treden iedere dag honderden beroemde dj's op, zij maken tracks en wisselen deze onderling ook uit. Zij zijn daarmee de eerste die nieuwe genres en stijlen introduceren. Het is dus van enorm belang om deze door te hebben. Tijdens het optredens terugluisteren hoor je automatisch bepaalde stijlen die je nog niet kende en die ineens veel meer gedraaid. Analyseer deze en ga erna op zoek, zo kom je voor te lopen op de rest!

Key performances

Niet ieder optreden is hetzelfde, sommige optredens zijn belangrijker dan andere. Door dit goed in de gaten te houden kun je effectiever naar optredens luisteren. Bij sommige optredens laten dj's meer nieuw materiaal horen, dan bij anderen. Door hier je aandacht aan te geven ben je sneller bij met alle nieuwe tracks en trends en heb je meer tijd om andere zaken in orde te brengen!

Ontdek trends

Dj's lopen altijd voorop, zij proberen de beste nieuwe muziek het eerst aan hun publiek ten gehore te brengen. Een dj die achter loopt op trends is “oud” en daarmee niet goed. Als amateur dj loop je echter automatisch verder achter op de professionals. Zij hebben de muziek, ver voordat jij de kans had om er naar te luisteren. Het is daarom belangrijk om goed naar hen te luisteren en te ontdekken welke trends hun volgen op dit moment.

Zo benader je het niveau dat zij beoefenen.

Mixing infinity 108

Geplaatst door Lucien Foort (Official) op vrijdag 18 maart 2016
Terug naar overzicht