Ontdek nieuwe muziek op Play.fm

Ontdek nieuwe muziek op Play.fm

Play.fm is een geavanceerd netwerk dat zich specialiseert om nieuwe muziek aan de gebruikers te tonen. Dat is natuurlijk interessant als je op zoek bent naar de dancetrends en laatste nieuwe muziek! In dit artikel leggen we uit op welke manieren je nieuwe muziek kunt ontdekken. Ook hier focussen we ons op de beste vier strategieën. Om te beginnen zullen we ons gaan focussen op trending mixes.

Trending mixes

Trending wil zeggen, items die in korte tijd zeer veel aandacht kregen. Deze items bevatten dus iets wat in korte tijd erg veel aandacht verdient, omdat het muziek betreft verdient het waarschijnlijk ook jou aandacht. Het bekijken en bijhouden van de trending mixes kan leiden tot het ontdekken van unieke tracks die snel hoge ogen gooien bij het publiek. Zo ben je dus altijd op de hoogte van baanbrekende tracks!

Populair mixes

Populair is een tag die een mix krijgt als hij al lange tijd goed beluisterd wordt. Dit is natuurlijk een indicatie dat deze mix iets bevat dat erg in de smaak valt bij het publiek. Het is daarom erg goed om deze populaire mixen in het oog te houden. Wellicht kun je er een les uit trekken of ontdekken wat deze mix zo populair maakt. Dit kan jou natuurlijk verbeteren als dj, wat je cariere weer een boost zal geven!

Volg dj's

Heb je een dj die je erg goed vindt? Luister dan meer van deze dj! Volg dj's op play.fm en check de mixen nog ver voor deze trending of populair worden. Er is werkelijk geen snellere manier om nieuwe muziek te leren kennen. Het zoeken naar goede dj's en het volgen van hun profielen kan je erg helpen. Wellicht kun je ook contact opnemen met de dj's en zo nog dichter bij de bron van nieuwe muziek komen!

Zoek bij stijl

Ben je op zoek naar nieuwe dj's? Dan kun je ook zoeken op stijl. In deze stijl staan mixen gesorteerd van allerlei dj's. Je kunt vervolgens nog meer van de dj's luisteren en besluiten ze te volgen! Het zoeken per stijl is ook erg behulpzaam om tracks in een nieuwe muziekstijl te leren kennen.  

Terug naar overzicht