iTunes

iTunes

Itunes is een van de grootste uitvindingen die Apple in tijden gedaan heeft. Het bestaat al sinds 10 Januari 2001 en is ook hedendaags nog erg populair. Door middel van iTunes speelt apple handig in op de behoefte aan Online muziek kopen, maar ook Films zijn op het netwerk aanwezig. In dit artikel leggen we uit wat het voordeel is van muziek en films kopen via iTunes. Vervolgens kun je voor jezelf bepalen of je een aankoop wil doen via iTunes, of een ander netwerk wil overwegen.

Muziek

iTunes is opgestart in samenwerking met de grootste platenmaatschappijen ter wereld, daardoor is er een enorme hoeveelheid muziek te vinden in het netwerk. Bij de registratie van je account wordt gevraagd om je betaalmiddel te registreren. Je kunt vervolgens met een simpele muisklik een nummer kopen en toevoegen aan je collectie! Het voordeel van iTunes is dat het erg gemakkelijk samenwerkt met een iPhone. Door het synchroniseren van iTunes heb je direct alle laatste muziek op je telefoon staan!

Films

Ook voor films kun je terecht bij iTunes, De database met films is gigantisch en wordt continue bijgewerkt met de films die jij wil zien. Je grijpt dus nooit mis! Net zoals met muziek, kun je de films eenvoudig aankopen en naar je telefoon synchroniseren, je kunt ook overwegen om een apple TV box aan te schaffen. Daarmee heb je al je nieuwe media direct beschikbaar op je tv en je kunt er vervolgens ook nog eens gemakkelijk het beeld van je telefoon op weergeven!

Terug naar overzicht