1001tracklists.nl

1001tracklists.nl

Het is een zeer belangrijke sleutel naar het ontdekken van nieuwe tracks en trends, 1001tracklists.nl! Deze website geeft jou alle mogelijkheden om zo snel mogelijk de aller nieuwste muziek in handen te hebben. In dit artikel gaan wij van dancetrendstop30.nl jou leren hoe je 1001tracklists in jou voordeel kunt gebruiken. Je leert hoe je nieuwe id tracks kunt ontdekken, playlists van djs kunt achterhalen en hoe je kunt zien welke dj's jou favoriete track draaien!

Volg dj's

1001tracklists is gericht op muziek die gedraaid wordt door dj's. Je kunt dan ook bijhouden wat zei draaien tijdens hun shows, waar jij vanaf moet weten! Zet de zoekbalk bovenaan op de keuze: Dj's, typ de dj van jou keuze in en klik op zoeken. Klik op de dj van je keuze en selecteer links bij DJ actions het hartje (favorite) Nu ontvang je updates van al jou favoriete dj's zodra er een nieuwe tracklist verschijnt!

Ontdek id tracks

Het ontdekken van nieuwe muziek is elke keer opnieuw weer een ervaring. Het is dan ook enorm vet om die nieuwe ID's als eerste te hebben! Als je de dj's volgt, zul je regelmatig in een tracklist een ID track vinden. Dit is een track die niet uitgebracht is, na verloop van tijd wordt door middel van previews op social media of een announcement op de radio bekend wat de naam van die track is. 1001Tracklists.nl is erg snel met het bijwerken van de namen! Je kunt dus ver voor de release al weten wat er gaat uitkomen!

Kijk wie welke tracks draait

Heb jij een track die je leuk vindt? Je kunt achterhalen welke dj's deze track draaien, zodat je die dj's beter kunt gaan volgen bijvoorbeeld. Zet in de balk bovenaan de keuze op “Tracks” typ de track van je keuze in de zoekbalk en druk op search.

Kies uit de lijst vervolgens de juiste track. Vervolgens kun je de track beluisteren, zien wie hem het eerst en laatst gedraaid heeft, krijg je een lijst van dj's die hem gedraaid hebben en onderaan de pagina krijg je een lijst met alle sets waar de track in zit!

Terug naar overzicht